75 - 97 m² oppervlakte
1 of 2 slaapkamers
Eigen buitenruimte

Nieuwbouwappartementen Disselhoff beschikbaar vanaf €336.500 v.o.n.

In het appartementengebouw van Disselhoff komen in totaal 26 appartementen. Daarvan zijn er 17 bestemd voor de verkoop, de overige 9 verhuurt Wonen Limburg in de sociale verhuur.

Van de zes types zijn nog slechts twee types beschikbaar (vanaf €336.500 v.o.n.).
Meer informatie typ[e D #6
Meer informatie type C #19
Interesse? Maak een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging.

Contacteer de makelaar voor de beschikbaarheid

Downloads

Hieronder vind je alle relevante documenten om de eerste stappen in het koopproces te kunnen doorlopen. Klik op het icoon om het gewenste document aan te vragen of te downloaden (openen met Adobe Acrobat).

Plattegrond type C

Type C is een hoekappartement bij de rotonde Venloseweg/ Van Douverenstraat. Dit appartement heeft een ruime woonkamer, keuken, een slaapkamer, berging en een kamer die je kan gebruiken als kantoor, kleedkamer, logeerkamer of bijvoorbeeld een hobbykamer. Op de begane grond heeft dit appartement twee terrassen van samen 34 m2, op de verdiepingen heeft het een balkon van 9 m2. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een aanvullende berging op de begane grond. Oppervlakte 97 m2, € 396.000 v.o.n.

Plattegrond type D

Type D is een driekamerappartement parallel aan de Venloseweg. Dit type appartement beschikt over een woonkamer met keuken, twee slaapkamers en een berging. Op de begane grond hebben deze appartementen een ruim terras van 22 of 23 m2. De appartementen in dit type op de eerste en tweede verdieping hebben een balkon van 9 m2. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een aanvullende berging op de begane grond. Oppervlakte 81 m2, € 336.500 v.o.n.

Kom tot rust onder de douche

Optimaal ontspannen kan gewoon thuis in je eigen badkamer. Met je favoriete muziek op de achtergrond creëer je in een handomdraai een ruimte voor ontspanning. Een plek waar je de dag begint met een heerlijk frisse douche of bijkomt van een drukke dag. Kwaliteit, functionaliteit en design gaan hand in hand in Disselhoff. De woningen zijn standaard uitgerust met sanitair en kranen van de gerenommeerde merken Villeroy & Boch en Grohe. Ook het tegelwerk is van een hoogwaardige kwaliteit. Wil je de badkamer inrichten naar eigen wens en smaak? Ook dat is geen probleem. We adviseren graag bij het maken van je keuze.

Samen koken in je droomkeuken

De keuken is een centrale plek in het huis. Het is de ruimte waar je samenkomt: waar je ontbijt, luncht, dineert en de dag doorspreekt. De mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn oneindig. Van tijdloos modern tot natuurlijk warm. En in een nieuwbouwwoning bepaal je het allemaal zelf. Laat je inspireren door de vele trends op keukengebied en ontdek welke laatste ontwikkelingen je keuken meer woongenot en kookgemak geven. Zo maak je straks de lekkerste gerechten klaar vanuit je droomkeuken! Voor het uitzoeken van je droomkeuken kun je terecht bij Van Wanrooij Warenhuys in Waardenburg. Voor meer informatie en het maken van een afspraak ga je naar de website van Van Wanrooij.

Even binnenkijken

De afbeeldingen hieronder zijn artist impressions. Dit zijn digitale beelden, gemaakt op basis van de woningplattegronden en het opleverniveau van de appartementen. Je krijgt hierdoor een goede indruk van de mogelijkheden van de woning. Daarnaast zie je ook impressies van hoe het appartementengebouw eruit komt te zien vanaf de buitenzijde. Klik links of rechts in de afbeelding om op je eigen tempo te bladeren.

  • nieuwbouw Disselhoff Horst appartementen Venloseweg Van Douverenstraat

Duurzaam wonen

De appartementen in Disselhoff bouwen we met veel aandacht voor duurzaamheid. Zo geniet je van een comfortabele en constante temperatuur in je woning, zonder daarvoor fossiele brandstoffen te verbruiken. De appartementen zijn uitgerust met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming voor het verwarmen van de woning. Ook zorgt de warmtepomp voor het warm water. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en onttrekt, afhankelijk van het systeem, warmte aan de lucht of de grond. De gehele installatie wordt in de technische ruimte geplaatst. Afhankelijk van het systeem is het mogelijk om een buitenunit te plaatsen. Om een goede luchtkwaliteit te garanderen, wordt er een WTW-unit geïnstalleerd. Dit warmte-terugwin-systeem ververst de lucht, zonder dat daarbij warmte verloren gaat. Extra efficiënt dus! Tot slot kook je in jouw nieuwe keuken op een moderne elektrische kookplaat. Hierbij kun je kiezen tussen inductie of keramisch koken.

Zo woon je dus comfortabel en toekomstbestendig in je duurzame appartement in Disselhoff. Dat geeft rust, omdat je weet dat er in de toekomst geen aanpassingen nodig zijn om je woning duurzaam te maken, en je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast levert het ook maandelijks voordeel op, omdat je lagere energiekosten hebt voor het verwarmen van je woning.