Nieuwsbrief december 2022

Van Stiphout
7 december 2022
Nieuws
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Disselhoff Horst | december 2022

Goed nieuws: zowel het bestemmingsplan als de omgevingsvergunning voor de bouw van het project Disselhoff zijn onherroepelijk! En we hebben nog meer goed nieuws voor geïnteresseerden in een patiowoning: er is er nog één beschikbaar. Bovendien hebben we vanwege het succes van onze inloop t/m februari nieuwe momenten ingepland. Lees snel verder voor meer informatie.

Alle vergunningen onherroepelijk

Het is officieel rond: alle vergunningen voor de bouw van het project Disselhoff zijn onherroepelijk. Dit betekent dat er geen bezwaar meer is op het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning. De start van de bouw is hierdoor weer een stapje dichterbij.

Beschikbaarheid Disselhoff

De verkoop van het project vordert gestaag. Van het gehele project is momenteel bijna 60% verkocht. Van alle patiowoningen is er nog één beschikbaar. In de karakteristieke villa zijn nog twee ruime appartementen vrij en in de nieuwbouw aan de Venloseweg zijn nog vier verschillende typen vrij, verspreid over de vier verdiepingen. De Woningzoeker geeft de actuele beschikbaarheid weer.

Ga naar de Woningzoeker

Waar in eerste instantie alle patiowoningen waren vergeven, hebben we nu patiowoning 8 weer beschikbaar. Deze gelijkvloerse woning (€357.750 v.o.n.) biedt een woonoppervlakte van 95 m2 met drie kamers, een berging, patiotuin en een oprit met plaats voor een auto. Kijk voor meer informatie bij de patiowoningen op de projectwebsite.

Disselhoff Horst exterieur straatbeeld patiowoningen

Het straatbeeld van de tien gelijkvloerse patiowoningen met aan de rechterzijde patiowoning 8.

De koopappartementen (vanaf €307.500 v.o.n.) in de nieuwbouw komen parallel aan de Venloseweg. De beschikbare appartementen variëren in grootte van 75 tot 97 m2, hebben één of twee slaapkamers en allemaal een eigen buitenruimte, berging en een parkeerplaats.

Disselhoff Horst exterieur appartementen rotonde Venloseweg Van Douverenstraat
Aanzicht van de nieuwbouwappartementen bij de rotonde van de Van Douverenstraat en de Venloseweg.

De karakteristieke villa aan de Venloseweg 21 transformeren we naar twee ruime appartementen (vanaf €589.000 v.o.n.). Ze variëren in gebruiksoppervlakte van 129 m2 tot 171 m2. Beide villa-appartementen bieden onder andere drie slaapkamers, eigen buitenruimte en twee parkeerplaatsen.

Aanzicht van de karakteristieke villa aan de Venloseweg 21, die we transformeren naar twee ruime appartementen.

Extra inloopmomenten

Na het succes van de eerdere inloopmomenten, hebben we de tijdstippen uitgebreid. Ook in januari en februari kun je vrijblijvend binnenlopen voor aanvullende informatie over de woningen in het project.

Deze inloopmomenten vinden plaats op de volgende tijden:
• woensdag 14 december van 13.00-15.00 uur
• zaterdag 7 januari van 11.30-13.00 uur
• donderdag 19 januari van 16.00-17.30 uur
• zaterdag 11 februari van 12.00-13.30 uur

Je kan gewoon binnenlopen in de villa aan de Venloseweg 21 zonder een afspraak te maken. De makelaars van Peelrand Makelaardij staan klaar voor al je vragen. Onze partner Poels Wonen | Slapen heeft de woonkamer van de villa sfeervol aangekleed voor een warm ontvangst. Natuurlijk is het ook mogelijk om al eerder een afspraak met de makelaar in te plannen.

inloop disselhoff villa horst
De stijlvolle inrichting van Poels Wonen | Slapen geeft de villa een huiselijke sfeer tijdens de inloopmomenten.

Kerstsluiting projectontwikkelaar – makelaar blijft bereikbaar

Vanaf vrijdag 23 december t/m zondag 8 januari hebben we kerstvakantie bij Van Stiphout. De makelaar blijft in die periode wel bereikbaar. Alvast fijne dagen gewenst!

Peelrand Makelaardij

Peelrand Makelaardij is de makelaar voor het project Disselhoff. De makelaar staat via onderstaande gegevens voor je klaar.

Contact
Tel. 0478 568846
info@peelrand.com

Bezoekadres
Paterslaan 2
5801 AS Venray

Openingstijden
Maandag- vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur
Zondag gesloten

Over de initiatiefnemer van het plan

Van Stiphout Projectontwikkeling is de initiatiefnemer van het plan Disselhoff. We ontwikkelen vanuit ons hoofdkantoor in het Brabantse Sint-Oedenrode en hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren, variërend in allerlei soorten woningen, commerciële ruimtes en parkeerkelders.

Lees meer over Van Stiphout

Delen