95 - 114 m² oppervlakte
2 slaapkamers
Gelijkvloers wooncomfort

Tien patiowoningen in Disselhoff

In een patiowoning geniet je van gelijkvloers wooncomfort, waardoor de woning toekomstbestendig is. Er zijn twee typen patiowoningen, die variëren in oppervlakte. Alle patiowoningen hebben twee slaapkamers, een woonkamer met keuken, comfortabele badkamer en een berging. Bij de woning heb je een ruime oprit met plek voor één of twee auto's. In je patiotuin geniet je beschut van de buitenlucht.

Samen koken in je droomkeuken

De keuken is een centrale plek in het huis. Het is de ruimte waar je samenkomt: waar je ontbijt, luncht, dineert en de dag doorspreekt. De mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn oneindig. Van tijdloos modern tot natuurlijk warm. En in een nieuwbouwwoning bepaal je het allemaal zelf. Laat je inspireren door de vele trends op keukengebied en ontdek welke laatste ontwikkelingen je keuken meer woongenot en kookgemak geven. Zo maak je straks de lekkerste gerechten klaar vanuit je droomkeuken! Voor het uitzoeken van je droomkeuken kun je terecht bij Van Wanrooij Warenhuys in Waardenburg. Voor meer informatie en het maken van een afspraak ga je naar de website van Van Wanrooij.

Kom tot rust in de badkamer

Optimaal ontspannen kan gewoon thuis in je eigen badkamer. Met je favoriete muziek op de achtergrond creëer je in een handomdraai een ruimte voor ontspanning. Een plek waar je de dag begint met een heerlijk frisse douche of bijkomt van een drukke dag. Kwaliteit, functionaliteit en design gaan hand in hand in Disselhoff. De appartementen zijn standaard uitgerust met sanitair en kranen van de gerenommeerde merken Villeroy & Boch en Grohe. Ook het tegelwerk is van een hoogwaardige kwaliteit. Wil je de badkamer inrichten naar eigen wens en smaak? Ook dat is geen probleem. We adviseren graag bij het maken van je keuze.

Impressie

De afbeeldingen hieronder zijn artist impressions. Dit zijn digitale beelden, gemaakt op basis van de woningplattegronden en het opleverniveau van de appartementen. Je krijgt hierdoor een goede indruk van de mogelijkheden van de woning. Daarnaast zie je ook impressies van hoe de patiowoningen er uit komen te zien vanaf de buitenzijde. Klik links of rechts in de afbeelding om op je eigen tempo te bladeren.

Comfortabel en duurzaam wonen

De patiowoningen in Disselhof bouwden we met veel aandacht voor duurzaamheid. Zo geniet je van een comfortabele en constante temperatuur in je woning, zonder daarvoor fossiele brandstoffen te verbruiken. De woningen zijn uitgerust met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming voor het verwarmen van de woning. Ook zorgt de warmtepomp voor het warm water. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en onttrekt, afhankelijk van het systeem, warmte aan de lucht of de grond. De gehele installatie wordt in de technische ruimte geplaatst. Afhankelijk van het systeem is het mogelijk om een buitenunit te plaatsen. Om een goede luchtkwaliteit te garanderen, wordt er een WTW-unit geïnstalleerd. Dit warmte-terugwin-systeem ververst de lucht, zonder dat daarbij warmte verloren gaat. Extra efficiënt dus! Tot slot kook je in jouw nieuwe keuken op een moderne elektrische kookplaat. Hierbij kun je kiezen tussen inductie of keramisch koken.

Zo woon je dus comfortabel en toekomstbestendig in je duurzame patiowoning in Disselhoff. Dat geeft rust, omdat je weet dat er in de toekomst geen aanpassingen nodig zijn om je woning duurzaam te maken, en je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast levert het ook maandelijks voordeel op, omdat je lagere energiekosten hebt voor het verwarmen van je woning.