Nieuwsbrief hoogste punt

Van Stiphout
16 november 2023
Geen onderdeel van een categorie
Nieuwsbrieven

Project Disselhoff heeft het hoogste punt bereikt! De bouw vordert zelfs zo goed dat de eerste opleveringen er al aan komen. Bovendien is bijna alles verkocht. Er zijn nog slechts drie appartementen beschikbaar. Lees snel verder!

disselhoff horst hoogste punt

Hoogste punt

De bouw van Disselhoff heeft het hoogste punt bereikt! Deze mijlpaal vierden we vandaag op de bouwplaats. Tijdens de lunch werden de harde werkers van de bouw getrakteerd op friet. Bovendien brachten we aan het eind van hun werkdag nog eens een proost uit op hun werk, samen met wethouder Eric Beurskens, woningcorporatie Wonen Limburg en toekomstige bewoners van de nieuwbouwwoningen.

 

Eerste opleveringen nog dit jaar

De patiowoningen in het project zitten al in de afbouwfase. Daarvan vinden de opleveringen naar verwachting nog dit jaar plaats. Het appartementengebouw bevindt zich in de ruwbouwfase. Naar verwachting worden de appartementen opgeleverd vanaf circa het tweede kwartaal in 2024.

Meer info in het persbericht

Blik achter de bouwhekken

  1. BouwApp blik achter de bouwhekken Disselhoff
  2. Benieuwd naar meer updates vanaf de bouwplaats? Volg het project via de BouwApp en neem regelmatig een virtueel kijkje achter de bouwhekken. Dat kan op twee manieren:
  3. Download de BouwApp gratis op je telefoon of tablet
    • zoek in de app op projectnaam ‘Disselhoff’
    • Klik door naar het project
    • Activeer de ster bij ‘Volgen’ om automatische updates te ontvangen
  4. Of bezoek de BouwApp via een webbrowser

De laatste drie appartementen

Van de koopappartementen in Disselhoff zijn er nog slechts drie vrij beschikbaar. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond. Het betreft één appartement type C, op de hoek, en twee appartementen type D, parallel aan de Venloseweg.

Het laatste appartement type C

Het laatste beschikbare appartement van type C (oppervlakte 97 m2, € 392.500 v.o.n.) is het hoekappartement op de begane grond bij de rotonde Venloseweg/ Van Douverenstraat.

Dit appartement heeft een ruime woonkamer in open verbinding met de keuken. Zowel de woonruimte als de keuken hebben een aansluitend terras, waardoor je dus kan genieten van heerlijk veel buitenruimte. De twee terrassen hebben samen een oppervlakte van 34 m2. Ook biedt het appartement een fijne slaapkamer en een aanvullende ruimte die je kan gebruiken als kantoor, kleedkamer, logeerkamer of bijvoorbeeld een hobbykamer. Daarnaast heb je een comfortabele badkamer, een separaat toilet en een berging met ruimte voor je wasmachine en droger.

Ten slotte beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en een extra berging op de begane grond.

Laatste twee appartementen type D

Van type D zijn nog maar twee appartementen beschikbaar (oppervlakte 81 m2, € 326.000 v.o.n.). Deze driekamerappartementen bevinden zich op begane grond, parallel aan de Venloseweg. Ze bieden een woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een fijne badkamer, separaat toilet en een berging waar je wasmachine en droger kunnen staan. Ze hebben een ruim terras (22 of 23 m2) en een eigen parkeerplaats plus een extra berging op de begane grond.

Meer info appartementen

De makelaar van het project

Ben je benieuwd naar je (financiële) mogelijkheden? Heb je aanvullende vragen over de appartementen in het project? De makelaars van Peelrand Makelaardij staan voor je klaar.

makelaar disselhoff horst peelrand makelaardij

Contact met de makelaar

Delen