Nieuwsbrief januari 2023

Van Stiphout
31 januari 2023
Nieuws
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Disselhoff Horst | januari 2023

De bouw van project Disselhoff komt steeds dichterbij; naar verwachting starten we dit voorjaar. Ook hebben we een akkoord getekend met Wonen Limburg voor de negen sociale huurappartementen in het project. Lees snel verder voor meer informatie!

Start bouw dit voorjaar

Nu alle vergunningen onherroepelijk zijn en het projectterrein bouwrijp is gemaakt, verwachten we dit voorjaar te starten met de bouw van de appartementen en patiowoningen. Vanaf de feitelijke start geven we via de BouwApp regelmatig een blik achter de bouwhekken.

Om het project te volgen neem je de volgende stappen:
• download de BouwApp gratis in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android)
• zoek op projectnaam ‘Disselhoff’
• klik door naar het project en activeer de ster bij ‘Volgen’ om het project in je favorieten te zetten.

De BouwApp van Disselhoff kun je ook bezoeken via je webbrowser.

BouwApp blik achter de bouwhekken Disselhoff

Overeenkomst sociale huur getekend

Samen met Wonen Limburg hebben we de overeenkomst getekend voor negen sociale huurappartementen binnen het nieuwbouwproject. De huurappartementen komen aan de Van Douverenstraat. Dit deel van het appartementengebouw bestaat uit drie woonlagen met op iedere woonlaag drie appartementen, variërend in grootte van 63 m2 tot 77 m2. Alle huurappartementen hebben twee slaapkamers en beschikken over een balkon of terras plus een individuele buitenberging en een parkeerplaats.

Project Disselhoff Horst exterieur appartementen Van Douverenstraat Venloseweg

De huurappartementen komen aan de Van Douverenstraat, in het linker deel van het appartementengebouw.

Wonen Limburg verzorgt de verhuur van deze huurappartementen. Met een huurprijs variërend van € 694,- tot € 784,- komen de appartementen onder de huurtoeslaggrens. Het aanvragen van huurtoeslag is dus mogelijk. Meer verhuurinformatie via Wonen Limburg.

Beschikbaarheid Disselhoff

Negen van de tien patiowoningen in het project zijn verkocht (vanaf €357.750 v.o.n.). Van de appartementen is ruim de helft verkocht. De zeventien koopappartementen (nog beschikbaar vanaf €320.000 v.o.n.) komen parallel aan de Venloseweg. De beschikbare appartementen variëren in grootte van 81 m2 tot 97 m2, hebben één of twee slaapkamers en allemaal een eigen buitenruimte, berging en een parkeerplaats. De Woningzoeker geeft de actuele beschikbaarheid weer.

De karakteristieke villa vormt geen onderdeel meer van het project. Deze wordt als bestaande woning verkocht.

Inspiratieavond interieur

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, komt er veel op je af, waaronder keuzes voor de inrichting van je nieuwe woning. Samen met Poels Wonen en Slapen en Het Atelier van Poels organiseerden we daarom een inspiratieavond voor het interieur voor de aanstaande bewoners van Disselhoff. Het was een zeer geslaagde, inspirerende avond en tegelijkertijd een eerste onderlinge kennismaking met toekomstige bewoners.

inspiratieavond interieur disselhoff poels

 

Inloop: zaterdag 11 februari 12.00 – 13.30 uur

Geïnteresseerd in een koopappartement of patiowoning in het project Disselhoff? Loop vrijblijvend binnen voor aanvullende informatie op zaterdag 11 februari van 12.00-13.30 uur. De makelaars van Peelrand Makelaardij staan klaar voor al je vragen in de villa aan de Venloseweg 21 te Horst. Natuurlijk is het ook mogelijk om al eerder een afspraak met de makelaar in te plannen.

Peelrand Makelaardij

Peelrand Makelaardij is de makelaar voor het project Disselhoff. De makelaar staat via onderstaande gegevens voor je klaar.

Contact
Tel. 0478 568846
info@peelrand.com

Bezoekadres
Paterslaan 2
5801 AS Venray

Openingstijden
Maandag- vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur
Zondag gesloten

Over de initiatiefnemer van het plan

Van Stiphout Projectontwikkeling is de initiatiefnemer van het plan Disselhoff. We ontwikkelen vanuit ons hoofdkantoor in het Brabantse Sint-Oedenrode en hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren, variërend in allerlei soorten woningen, commerciële ruimtes en parkeerkelders. Lees meer over Van Stiphout.

Delen