Nieuwsbrief november 2022

Van Stiphout
24 november 2022
Nieuws
Nieuwsbrieven

Het projectterrein is inmiddels bouwrijp gemaakt. Dat betekent dat we voorbereid zijn op de bouw die we vanaf het eerste kwartaal van 2023 verwachten te starten. Alle patiowoningen zijn verkocht of onder optie. Van de appartementen geldt dat voor bijna vijftig procent. Benieuwd? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij onze inloopmomenten.

Beschikbare appartementen

Er zijn nog vier typen beschikbaar van de nieuwbouwappartementen en nog twee appartementen in de karakteristieke villa aan de Venloseweg. De woningzoeker geeft de actuele beschikbaarheid weer.

Ga naar de Woningzoeker

De koopappartementen (vanaf €307.500 v.o.n.) in de nieuwbouw komen parallel aan de Venloseweg. De beschikbare appartementen variëren in grootte van 81 tot 97 m2, hebben één of twee slaapkamers en allemaal een eigen buitenruimte, berging en een parkeerplaats.

nieuwbouw Disselhoff Horst appartementen Venloseweg Van Douverenstraat

De karakteristieke villa aan de Venloseweg 21 transformeren we naar twee ruime appartementen (vanaf €589.000 v.o.n.). Ze variëren in gebruiksoppervlakte van 129 m2 tot 171 m2. Beide appartementen bieden onder andere drie slaapkamers, eigen buitenruimte en twee parkeerplaatsen.

villa venloseweg horst appartementen

Inloopmomenten

Wil je vrijblijvend aanvullende informatie over de appartementen in het project? In november en december organiseren we nog twee inloopmomenten. Deze vinden plaats op de volgende tijden:

  • – woensdag 30 november van 19.00-21.00 uur
    – woensdag 14 december van 13.00-15.00 uur
  • Je kan gewoon binnenlopen in de villa aan de Venloseweg 21 zonder een afspraak te maken. De makelaars van Peelrand Makelaardij staan klaar voor al je vragen. Onze partner Poels Wonen | Slapen heeft de woonkamer van de villa sfeervol aangekleed voor een warm ontvangst.
inloop disselhoff villa horst

Peelrand Makelaardij

makelaar disselhoff horst peelrand makelaardij
Peelrand Makelaardij is de makelaar voor het project Disselhoff. De makelaar staat via onderstaande gegevens voor je klaar.

Contact
Tel. 0478 568846
info@peelrand.com

Bezoekadres
Paterslaan 2
5801 AS Venray

Openingstijden
Maandag- vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur
Zondag gesloten

Over de initiatiefnemer van het plan
Van Stiphout Projectontwikkeling is de initiatiefnemer van het plan Disselhoff. We ontwikkelen vanuit ons hoofdkantoor in het Brabantse Sint-Oedenrode en hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren, variërend in allerlei soorten woningen, commerciële ruimtes en parkeerkelders.

Lees meer over Van Stiphout

Delen