Open Huizen Dag 6 april en bouwupdate

Tijdens de Open Huizen Dag op 6 april nodigen we je van harte uit om je te laten informeren over de laatste twee beschikbare appartementen in ons project. Ze zijn al bijna klaar! In deze nieuwsbrief lees je hier meer over en geven we weer een bouwupdate.

Disselhoff tijdens Open Huizen Dag 6 april

Komende zaterdag (6 april) is het weer Open Huizen Dag. Ben je woningzoekende en heb je interesse in een appartement? Zowel in de ochtend als in de middag kun je je laten informeren over wonen in Disselhoff.

Nieuwbouwevent: zaterdagochtend 6 april 10.00-12.00 uur

De makelaars van Peelrand Makelaardij organiseren op hun kantoor (Paterslaan 2 te Venray) een nieuwbouwevent. Ze ontvangen je met een kopje koffie of thee met gebak en geven veel informatie over je mogelijkheden en de voordelen van nieuwbouw.

Inloop Disselhoff: zaterdagmiddag 12.30-14.00 uur

Zaterdagmiddag kun je vrijblijvend de inloop bezoeken op het projectterrein van Disselhoff (ingang Van Douverenstraat) en een kijkje nemen in de laatste twee beschikbare appartementen die we dan speciaal openstellen. Een makelaar is ter plaatse om al je vragen te beantwoorden.

De laatste twee appartementen te koop

In het project zijn nog slechts twee koopappartementen beschikbaar. Dit betreft het ruime hoekappartement op de tweede verdieping (nummer 19) en een driekamerappartement (nummer 6) op de begane grond. Meer info? Klik op onderstaande buttons of contacteer de makelaar.

Aftellen tot de oplevering

De laatste weken tot de oplevering van het project gaan in. Vorige maand hebben we infiltratiekratten geplaatst in de grond. Deze vangen regenwater op, waarmee ze het risico op overstromingen verminderen en het lokale ecosysteem ondersteunen. Ook het straatwerk rondom het gebouw is gedaan. In het appartementengebouw zijn we momenteel druk bezig met de afbouw, onder andere van de algemene ruimtes. Rond half mei is alles klaar en hebben de nieuwe bewoners van zowel de koop- als huurappartementen hun sleutel.

De makelaar van het project

Ben je benieuwd naar je (financiƫle) mogelijkheden? Heb je aanvullende vragen over de appartementen in het project? De makelaars van Peelrand Makelaardij staan voor je klaar.

Contact
Tel. 0478 568846
info@peelrand.com

Bezoekadres
Paterslaan 2
5801 AS Venray

Openingstijden
Maandag- vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur
Zondag gesloten

Delen