Patiowoningen opgeleverd, laatste appartementen beschikbaar

Van Stiphout
20 december 2023
Geen onderdeel van een categorie
Nieuwsbrieven

Alle patiowoningen in het project zijn inmiddels opgeleverd en de appartementen zitten in de afbouwfase. Bijna alles is verkocht. Er zijn nog slechts drie appartementen vrij beschikbaar.
Dat en meer in deze nieuwsbrief!

Patiowoningen opgeleverd, appartementen in afbouwfase

Nog voor de kerst hebben de toekomstige bewoners van de tien patiowoningen de sleutel van hun nieuwe huis ontvangen. Het appartementengebouw bevindt zich inmiddels in de afbouwfase. Net na de kerstvakantie gaan de steigers eraf, wat het gebouw een hele andere aanblik zal geven. In het tweede kwartaal van 2024 verwachten we de appartementen op te leveren.

BouwApp blik achter de bouwhekken Disselhoff

Benieuwd naar meer updates vanaf de bouwplaats? Volg het project via de BouwApp en neem regelmatig een virtueel kijkje achter de bouwhekken. Dat kan op twee manieren:
1. Download de BouwApp gratis op je telefoon of tablet,
• zoek in de app op projectnaam ‘Disselhoff’
• Klik door naar het project
• Activeer de ster bij ‘Volgen’ om automatische updates te ontvangen
2. Of bezoek de informatie in de BouwApp via een webbrowser

De laatste appartementen

Van de koopappartementen in Disselhoff zijn er nog slechts drie vrij beschikbaar. Wie weet vier je volgend jaar de feestdagen in één van de appartementen? Twee appartementen bevinden zich op de begane grond, één op de tweede verdieping. Het betreft twee appartementen type C, op de hoek, en één appartement type D, parallel aan de Venloseweg.

Laatste appartementen type C
De laatste beschikbare appartementen van type C (oppervlakte 97 m2, vanaf € 383.000 v.o.n.) zijn het hoekappartement op de begane grond en dat op de tweede verdieping. Ze liggen bij de rotonde Venloseweg/ Van Douverenstraat. Deze appartementen hebben een ruime woonkamer in open verbinding met de keuken. Ook bieden de appartementen een fijne slaapkamer en een aanvullende ruimte die je kan gebruiken als kantoor, kleedkamer, logeerkamer of bijvoorbeeld een hobbykamer. Daarnaast heb je een comfortabele badkamer, een separaat toilet en een berging met ruimte voor je wasmachine en droger.

Het appartement op de tweede verdieping heeft een fijn balkon van 9 m2 aansluitend op de keuken. Het appartement op de begane grond heeft extra veel buitenruimte. Daar hebben zowel de woonruimte als de keuken een aansluitend terras met een gezamenlijk oppervlak van 34 m2. Ten slotte beschikken de appartementen over een eigen parkeerplaats en een extra berging op de begane grond.

Laatste appartement type D
Van type D is nog maar één appartement vrij beschikbaar (oppervlakte 81 m2, € 326.000 v.o.n.). Dit driekamerappartementen bevindt zich op begane grond, parallel aan de Venloseweg. Het biedt een woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een fijne badkamer, separaat toilet en een berging waar je wasmachine en droger kunnen staan. Het appartement heeft een ruim terras (22 m2) en een eigen parkeerplaats plus een extra berging op de begane grond.

 

Meer info appartementen

Kerstsluiting Van Stiphout – makelaar blijft bereikbaar

Bij Van Stiphout (bouwer en ontwikkelaar van Disselhoff) zijn we rond de feestdagen twee weken dicht: van 23 december t/m 7 januari. De makelaar blijft in die periode tijdens openingstijden wel bereikbaar, met uitzondering van maandag 25 en dinsdag 26 december en maandag 1 januari.

Delen