Ruim 85% verkocht

Van Stiphout
12 september 2023
Geen onderdeel van een categorie
Nieuwsbrieven

De bouw gaat steeds verder de lucht in en inmiddels is ruim 85% van het project Disselhoff verkocht. Wil je hier ook wonen? Kom snel in actie voor de laatste appartementen. Meer info in deze nieuwsbrief.

Ruim 85% verkocht

Het aftellen is begonnen. Van de koopappartementen in Disselhoff zijn er nog slechts drie vrij beschikbaar. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond. Het betreft één appartement type C, op de hoek, en twee appartementen type D, parallel aan de Venloseweg.

Het laatste appartement type C

Het laatste beschikbare appartement van type C (oppervlakte 97 m2, € 392.500 v.o.n.) is het hoekappartement op de begane grond bij de rotonde Venloseweg/ Van Douverenstraat. Dit appartement heeft een ruime woonkamer in open verbinding met de keuken. Zowel de woonruimte als de keuken hebben een aansluitend terras, waardoor je dus kan genieten van heerlijk veel buitenruimte. De twee terrassen hebben samen een oppervlakte van 34 m2. Ook biedt het appartement een fijne slaapkamer en een aanvullende ruimte die je kan gebruiken als kantoor, kleedkamer, logeerkamer of bijvoorbeeld een hobbykamer. Daarnaast heb je een comfortabele badkamer, een separaat toilet en een berging met ruimte voor je wasmachine en droger. Ten slotte beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en een extra berging op de begane grond.

 

Laatste twee appartementen type D

Van type D zijn nog maar twee appartementen beschikbaar (oppervlakte 81 m2, € 326.000 v.o.n.). Deze driekamerappartementen bevinden zich op begane grond, parallel aan de Venloseweg. Ze bieden een woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een fijne badkamer, separaat toilet en een berging waar je wasmachine en droger kunnen staan. Ze hebben een ruim terras (22 of 23 m2) en een eigen parkeerplaats plus een extra berging op de begane grond.

Meer info appartementen

Vrijblijvende inloopmomenten op de bouwplaats

Geïnteresseerd in één van de laatste koopappartementen in het project Disselhoff? Kom dan vrijblijvend naar onze inloopmomenten op de bouwplaats (ingang naast Venloseweg 21, Horst). De makelaars van Peelrand Makelaardij ontvangen je graag op:
• donderdag 28 september van 16.00 tot 17.00 uur
• maandag 23 oktober van 16.00 tot 17.00 uur
Natuurlijk hoef je niet te wachten en kun je ook nu al je vragen stellen!

Contacteer de makelaar

Volg de vorderingen van de bouw

De bouw gaat goed de hoogte in. Bij de patiowoningen zijn we bezig met de dakbedekking en bij de appartementen zijn we op de tweede verdieping aan het werk. Sommige appartementen hebben zelfs al ramen en een voordeur, zoals je op de foto kan zijn. Benieuwd hoe de bouw vordert? In de BouwApp geven we regelmatig updates.

Delen