Uit de steigers, laatste appartementen

Van Stiphout
25 januari 2024
Geen onderdeel van een categorie
Nieuwsbrieven

In deze nieuwsbrief weer een update van de bouw (de steigers zijn weg!) en de laatste beschikbare appartementen. Langzaamaan komt de oplevering in zicht.

 

Uit de steigers!

Eerder deze maand zijn de steigers aan de straatkant verwijderd. Dat geeft het appartementengebouw een heel andere aanblik. Het toont ook aan dat de appartementen richting oplevering gaan. In het tweede kwartaal van 2024 verwachten we het hele project te hebben opgeleverd.

Horst afbouwfase steigers weg terras begane grond

Blik achter de bouwhekken

Benieuwd naar meer updates vanaf de bouwplaats? Volg het project via de BouwApp en neem regelmatig een virtueel kijkje achter de bouwhekken. Dat kan op twee manieren:
1. Download de BouwApp gratis op je telefoon of tablet,
• zoek in de app op projectnaam ‘Disselhoff’
• Klik door naar het project
• Activeer de ster bij ‘Volgen’ om automatische updates te ontvangen
2. Of bezoek de informatie in de BouwApp via een webbrowser

De laatste appartementen

Van de koopappartementen in Disselhoff zijn er nog slechts drie vrij beschikbaar: één van type C op de tweede verdieping en twee van type D op de begane grond. Meer info? Check deze projectpagina of maak een afspraak voor bezichtiging bij de makelaar.

De makelaar van het project

Ben je benieuwd naar je (financiële) mogelijkheden? Heb je aanvullende vragen over de appartementen in het project? Wil je een bezichtiging inplannen? De makelaars van Peelrand Makelaardij staan voor je klaar.

Contact
Tel. 0478 568846
info@peelrand.com

Bezoekadres
Paterslaan 2
5801 AS Venray

Openingstijden
Maandag- vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur
Zondag gesloten

Over de initiatiefnemer van het plan

Disselhoff is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In ruim 50 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.

Naar de projecten van Van Stiphout

Delen