PERSBERICHT – Bouwproject Disselhoff: alle vergunningen onherroepelijk

Van Stiphout
7 december 2022
Nieuws
Nieuwsbrieven

PERSBERICHT

Bouwproject Disselhoff: alle vergunningen onherroepelijk
Start bouw verwacht Q1 2023

Sint-Oedenrode, 7 december 2022 – Het is officieel rond: alle vergunningen voor de bouw van het project Disselhoff zijn onherroepelijk. Dit betekent dat er geen bezwaar meer is op het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning van het project in Horst. Het terrein is inmiddels bouwrijp gemaakt. De projectontwikkelaar verwacht dat de bouw start in het eerste kwartaal van 2023.

disselhoff horst vogelvlucht nieuwbouw woningen

De woningen van Disselhoff komen op de voormalige locatie van Houthandel Mol aan de rotonde bij de Venloseweg en Van Douverenstraat. Het project bestaat uit drie delen. De karakteristieke villa blijft behouden en transformeert naar twee ruime appartementen. Bij de rotonde komt nieuwbouw met in totaal 26 appartementen, verdeeld in zeventien koopappartementen en negen sociale-huurwoningen. Wonen Limburg gaat de verhuur verzorgen. Wat meer naar achteren op het terrein komen tien gelijkvloerse patiowoningen. Natuurlijk zijn het allemaal duurzame woningen: volledig gasloos met warmtepomp, warmteterugwinsysteem (WTW) en geïsoleerd volgens de laatste normen.

Nog één patiowoning en enkele appartementen beschikbaar
Op één na zijn alle patiowoningen verkocht. Van de appartementen geldt dat voor bijna de helft. De koopappartementen (vanaf €307.500 v.o.n.) in de nieuwbouw komen parallel aan de Venloseweg. De beschikbare appartementen variëren in grootte van 75 tot 97 m2, hebben één of twee slaapkamers en allemaal een eigen buitenruimte, berging en een parkeerplaats. De twee ruime appartementen in de karakteristieke villa aan de Venloseweg 21 variëren in gebruiksoppervlakte van 129 m2 tot 171 m2. Deze vierkamerappartementen (vanaf €589.000 v.o.n.) krijgen een privétuin of ruim balkon en ieder twee eigen parkeerplaatsen.

Vrijblijvende inloopmomenten verlengd
Peelrand Makelaardij, verkopend makelaar van het project, organiseert diverse inloopmomenten, waarbij geïnteresseerden vrijblijvend kunnen binnenlopen in de villa aan de Venloseweg 21. Vanwege het succes zijn deze momenten uitgebreid met nieuwe data. De volgende momenten staan gepland:

• Woensdag 14 december: 13.00 – 15.00 uur
• Zaterdag 7 januari: 11.30 – 13.00 uur
• Donderdag 19 januari: 16.00 – 17.30 uur
• Zaterdag 11 februari: 12.00 – 13.30 uur

Meer informatie
Al eerder behoefte aan informatie? Kijk op www.wonenindisselhoff.nl of contacteer Peelrand Makelaardij, tel. 0478-568 846, info@peelrand.com.

Delen